Evenementen

Aldichter treedt regelmatig naar buiten met evenementen en projecten. Vanwege de Corona gerelateerde redenen was dit het laatste jaar voor ons niet mogelijk. Wij hopen en snakken naar betere tijden om u weer te mogen plezieren met mooie gedichten. Geen booster kan op tegen een gedicht! :-)
Hieronder een greep uit evenementen van de laatste 5 jaar waar de dichters van Aldichter een bijdrage aan hebben geleverd:

 

opentuindag

Open Tuinendag VTV Water-Land

Op een mooie pinksterdag in juni 2019 waren de dichters van Aldichter te gast bij de Opentuinendag in vollkstuinpark
Water-Land in Almere Hout.
Op gezette tijden werden er in deze lommerrijke omgeving gedichten met muzikale begeleiding voorgedragen.Weerwoord: een interactieve poëziemiddag

weerwoordOp zondag 3 februari 2019 organiseerde Aldichter een boeiend poetry-event: “WeerWoord”. Het vond plaats in in Café op 2, aan het Stadhuisplein in Almere.
In vier rondes reageerde steeds een andere groep dichters op een thema en gaf weerwoord op elkaars gedichten. Tussendoor was er gelegenheid voor het publiek om te reageren. De organisatie was in handen van Frouke Hansum en Mandy Wertwijn en werd gepresenteerd door Mandy.

 

Poëziewedstrijden

Aldichter organiseerde meermalen met diverse partners De Almere PoŽzieprijs. De laatste keer was in 2017:
wedstrijd

Presentatie jubileumnummer

Op 25 juni 2017 presenteerde Aldichter haar jubileumnummer: Klinkers en Medeklinkers, een overzicht van 20 jaar Aldichterschap. Weekblad Deze Week maakte een impressie: